Streekmarkt

Persberichten

OOK IN DE WINTERMAANDEN: STREEKMARKT OP VERHILDERSUM

zaterdag 15 november en 20 december

Koud, nat en guur? Kom naar de gezellige overdekte streekmarkt op Landgoed Borg Verhildersum. Ook in de wintermaanden liggen regionale en ambachtelijke producten voor u klaar. Zuurkool, vlees van schotse Hooglanders, biologische groente, alle elementen voor een smakelijke winterse maaltijd zijn aanwezig. En natuurlijk ook voor het toetje, denk aan bonbons of een lekker stukje taart! Zaterdag 15 november tussen 10.00 en 16.00 uur in de Museumboerderij Verhildersum te Leens.

Spliterwten voor de erwtensoep, boerenkool voor de stamppot, en natuurlijk een stukje worst voor erbij. Of liever kant en klare zuurkool of soep? Ook dat is mogelijk op de markt. Kom genieten van de vele regionale en ambachtelijk geproduceerde lekkernijen én van de gezelligheid. De knusse opstelling in de boerenschuur zorgt voor een warme en sfeervolle markt.

U kunt natuurlijk een kopje koffie drinken of een heerlijke streeklunch eten in ’t Schathuys. Of gewoon van een prachtige herfstwandeling over het landgoed. Komt u in december ook het glas heffen op de kerst? Tijdens het schitterende kerstevenement op Verhildersum wordt de bijzondere glascollectie van Hooghoudt tentoongesteld. Daarnaast zijn de Borg en de Tuin in kerstsfeer aangekleed. Ook zullen er muzikanten en verhalenvertellers zijn. Ook de streekmarkt gaat in december, januari, februari en maart gewoon door. Buiten de kerst is het museum gesloten.