Streekmarkt

 

Elke derde zaterdag van de maand: 

Voor uw dagelijkse boodschappen en ambachelijke lekkernijen.

Elke derde zaterdag van de maand is er Streekmarkt op Verhildersum van 10 tot 16:00. Bij de Museumboerderij presenteren twintig standhouders hun bijzondere kwaliteitsproducten. Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot pure chocola. Alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden, of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht.

Locatie boerderij Dijkstilsterweg 4 te Leens

ZOMERSE LEKKERNIJEN EN PROEVERIJEN

Streekmarkt Verhildersum

Voor de tent of in de tuin met een glas biologische appelsap of genietend van een salade van verse groente. Een mooi stukje kaas met chutney, lekkere droge worst op een ambachtelijk stuk brood, een hartig taartje, een vers eitje, zomerkoninkjes, voor de zonnige zomeravonden zijn er de lekkerste dingen te verkrijgen op de streekmarkt op Landgoed Verhildersum te Leens.

Struin langs de standjes op het erf van de Museumboerderij. Beleef de gezelligheid van de markt. Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee op het terras.

Wandel door naar de Borg en bezoek het museum en de exposities, geniet van de prachtige beeldentuin waar de rozen in bloei staan. Dwaal over de landerijen en maak kennis met de bijzondere Blaarkoppen en Lakenvelders, oude appel- en perenrassen en het Arbeidershuisje. Geniet van alle lekkernijen, geuren en kleuren in de prachtige omgeving van Landgoed Verhildersum.

De streekmarkt is op de derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur op het erf bij de Museumboerderij

hobl streekmarkt 

Data Streekmarkt 2016 

 16 januari

 16 juli 

 20 februari

 20 augustus

 19 maart

 17 september

16 april

15 oktober

21 mei

19 november

18 juni

17 december