Verhildersum_web_slider_01-1

Landgoed Verhildersum

Nieuws

Streekmarkt Verhildersum Leens - 21 januari 2017

Zaterdag 21 januari, van 10 tot 4 uur, wordt er weer een heerlijke eerlijke streekproductenmarkt gehouden op Landgoed Verhildersum te Leens.

De standhouders presenteren in de Museumboerderij hun bijzondere kwaliteitsproducten. Van boerenkaas tot gerookte makreel, van ambachtelijk brood tot (h)eerlijke chocola, lekkere geitenkaas, worst, jams en chutneys, eieren, groente en fruit, cider, wijn en puur appelsap, alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden of gewoon om er lekker van te snoepen. Ook voor een leuk of bijzonder cadeautje kunt u hier terecht. In de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden. Heerlijk eten en genieten is immers van alle tijden en van alle streken.

De Streekmarkt is niet alleen een koopmarkt, maar ook een proef, ontdek en genietmarkt, waar je nog even blijft zitten in het museumcafé, om te genieten van de gezelligheid met iets warms en iets lekkers. Want, de Streekmarkt Verhildersum staat voor lekker, leuk en gezellig.

Dus, kom zaterdag 21 januari tussen 10 en 4 uur, proef de wintersfeer en vul uw boodschappentas met de (h)eerlijke producten van de Streekmarkt.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook