Verhildersum_web_slider_01-1

Landgoed Verhildersum

Nieuws

Streekmarkt Verhildersum Leens - 18 maart 2017

18 maart: Streekmarkt Verhildersum Leens, de lekkerste en gezelligste markt van het Noorden met lokale lekkernijen en ambachtelijke producten.

Het is weer lente, tijd voor de grote schoonmaak, lekker genieten van de zon én van lekkere gerechten. Laat u inspireren door de vele ambachtelijke lekkernijen en lokale producten. Ontmoet oude bekenden en probeer nieuwe producten van de standhouders. De Streekmarkt is op 18 maart, van 10.00 tot 16.00 uur bij de museumboerderij Verhildersum.

 

Op de Streekmarkt Verhildersum kunt u terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden, voornamelijk uit de eigen streek. Gemaakt door gedreven en gepassioneerde ondernemers. Ambachtelijke biologisch brood, heerlijke worst en boerenkaas, eieren van boerenscharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veelmeer. De gedreven standhouders vertellen graag over hun producten en laten u proeven van alle heerlijkheden. Bovendien is eten veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal. Ontmoet op deze Streekmarkt de makers en verkopers. Kom proeven, kijken, ruiken en kopen- kortom: kom beleven!

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook