Verhildersum_web_slider_01-1

Landgoed Verhildersum

Nieuws

Streekmarkt Verhildersum Leens - 18 februari 2017

Kom ontdekken en genieten. Februari met het wisselende weer, daagt u uit om erop uit te gaan. Een mooie wandeling maken als het zonnetje schijnt en heerlijke producten ontdekken op de Streekmarkt Verhildersum.

Ook als het weer een minder zonnige kant laat zien is er hier volop lekkers te koop en te proeven.

Meer bewegen en gezond eten, zijn dé goede voornemens van het nieuwe jaar.  En die kunt u waarmaken op de Streekmarkt, een ideale manier om gezond en heerlijk eten te ontdekken. En ondertussen kunnen kinderen tijdens een workshop een ‘koekje van eigen deeg’ maken.

Kinderen kunnen tijdens de workshop zelf graan tot meel malen, waarmee ze deeg gaan kneden, om er vervolgens heerlijke koekjes van te bakken. Leuk, lekker en gezond! De workshop is doorlopend, tussen 13 en 16 uur. Deelname is gratis. 

Streekmarkt 18 februari
Veel van de producten op de markt komen uit eigen streek en land. Van ambachtelijk brood, heerlijke kaas, appelsap vol vitamines, honing, groente, vlees en nog veel meer. Aangevuld met wat liefhebbers van verder weg halen. Want gepassioneerde boeren, makers, telers, imkers, bakkers en brouwers vind je immers overal. Kom kijken wat boeren zelf telen en verbouwen. Wat gedreven ondernemers uit binnen – en buitenland halen en hier verkopen. Wat echte liefhebbers en kenners over hun product te vertellen hebben. Want eten is veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal! Ontmoet op de Streekmarkt de makers en verkopers. En blijf wat langer om te proeven, kijken, ruiken en te kopen – kortom: te beleven !

Kom naar de Streekmarkt in de Museumboerderij Verhildersum Leens, zaterdag 21 januari, 10-16 uur, toegang gratis.

Streekmarkt Verhildersum, kom ontdekken en genieten

18 februari, 10 - 16 uur, streekproductenmarkt Landgoed Verhildersum, Leens. Standhouders presenteren hun kwaliteitsproducten.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook