streekmarkt-3

Streekmarkt

november

Streekmarkt 18 november

STREEKMARKT LANDGOED VERHILDERSUM LEENS,
18 NOVEMBER, 10-16 UUR

Op zaterdag 18 november wordt er weer een heerlijke eerlijke streekproductenmarkt gehouden  op  Landgoed  Verhildersum  te  Leens.  De  markt  wordt  in  de  winterperiode binnen gehouden, dus het weer kan geen spelbreker zijn. Naast de vaste standhouders zijn deze keer ook Tapa’s van Marta, een combi-kraam van WaddenMax, Landgoud en Lauwersland Natuurvlees aanwezig. En extra feestelijke, witte wijn uit Schouwerzijl en speciaal bier en wintercider van de Ciderwinkel. Kortom, genieten dus. Want heerlijk eten is van alle tijden en alle streken.

Uiteraard vindt u op de markt ook heerlijk ambachtelijk brood, (h)eerlijke chocola, lekkere geitenkaas, worst, jam, chutneys, honing, eieren, boerenkazen, groente, fruit, pompoenen : te veel om op te noemen. Ook in de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden. Tap eens een glaasje pure appelsap vol vitamines, gemaakt van de nieuwe  fruitoogst uit de boomgaard van Verhildersum. Perfect om een buffertje op te bouwen  voor  de  aanstaande winter,  lekker van te genieten of  om zo te drinken  of  te verwerken in heerlijke gerechten. Deze en nog meer ambachtelijke producten zijn te vinden op de Streekmarkt bij de Museumboerderij Verhildersum. Tijdens deze markt zijn ook tulpenbollen van de Verhildersum-tulp te koop. Ook voor een bloemetje of een (sinterklaas)cadeautje  kunt  u  terecht  op  de  Streekmarkt.  

De  gedreven  standhouders vertellen graag over hun producten en laten u proeven van alle heerlijkheden. Bovendien is eten veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal. Ontmoet op deze Streekmarkt de makers en verkopers. Niet alleen een koopmarkt, maar ook een proef, ontdek en geniet markt, waar je nog even blijft zitten om te genieten van de gezelligheid met een kopje koffie en iets lekkers of een kop huisgemaakte soep met een heerlijk  broodje.  De  Streekmarkt  Verhildersum staat  voor  lekker,  leuk en  gezellig.  Kom proeven, kijken, ruiken en kopen- kortom: kom beleven! Aanstaande zaterdag 18 november, tussen 10 en 16 uur en vul uw boodschappentas met de (h)eerlijke producten.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook