Verhildersum_web_slider_09

Landgoed Verhildersum

Eddy Roos


.

.

Eddy Roos

Beelden van Eddy Roos in de tuin van Verhildersum
Verspreid in de tuin staan bronzen beelden van Eddy Roos tentoongesteld. De kunstenaar ontwerpt zijn beelden vanuit de visie dat beelden en hun omgeving in relatie tot elkaar staan. De bronzen vrouwenfiguren passen conceptueel en ruimtelijk in de architectuur van de tuin. 


Museum Eddy Roos

Op het rustieke Hogeland van Groningen, in Uithuizen, heeft de beeldhouwer Eddy Roos een museum met een permanente tentoonstelling van sculpturen, tekeningen en grafisch werk. Het museum is in de maanden mei t/m oktober op zaterdag en zondag te bezichtigen van 13.00 tot 17.00 uur. Op vertoon van uw toegangskaartje van Landgoed Verhildersum is de toegang gratis.


In september 2016 begint een serie masterclasses door Eddy Roos en gastdocenten gegeven in figuratief beeldhouwen. Meer informatie op masterclass Eddy Roos.

Onze leden
Tentoonstellingen Landgoed Verhildersum

Vanaf 26 maart is Landgoed Verhildersum Leens weer open voor het publiek. En deze keer is er een heel bijzondere tentoonstelling te zien: ‘Verborgen Rijkdom: Wereldlijke macht, Kerkelijke pracht’. In deze expositie, in samenwerking met Stichting Hinszorgel Leens, wordt het verhaal verteld van de kostbare inventaris van de Groninger kerken, kloosters en borgen.


lees meer

Cursus snoeien van fruitbomen

Op zaterdag 25 maart a.s. wordt er een cursus fruitboom snoeien georganiseerd op Landgoed Verhildersum Leens. De cursus wordt gegeven door pomoloog Harry van der Laan in de boomgaard van Verhildersum, van 9 tot 16 uur. Deelnemers krijgen van te voren bericht met verdere informatie. De kosten bedragen 25 euro.lees meer

15 april Streekmarkt in de Museumboerderij

Het is weer lente, tijd voor de grote schoonmaak, lekker genieten van de zon én van lekkere gerechten. Laat u inspireren door de vele ambachtelijke lekkernijen en lokale producten. Ontmoet oude bekenden en probeer nieuwe producten van de standhouders. De Streekmarkt is op 15 maart van 10.00 tot 16.00 uur bij de museumboerderij Verhildersum.


lees meer

PrintEmailPinterestLinkedinTwitterFacebook