Verhildersum_web_slider_09

Landgoed Verhildersum

Eddy Roos


.

.

Eddy Roos

Beelden van Eddy Roos in de tuin van Verhildersum
Verspreid in de tuin staan bronzen beelden van Eddy Roos tentoongesteld. De kunstenaar ontwerpt zijn beelden vanuit de visie dat beelden en hun omgeving in relatie tot elkaar staan. De bronzen vrouwenfiguren passen conceptueel en ruimtelijk in de architectuur van de tuin. 


Museum Eddy Roos

Op het rustieke Hogeland van Groningen, in Uithuizen, heeft de beeldhouwer Eddy Roos een museum met een permanente tentoonstelling van sculpturen, tekeningen en grafisch werk. Het museum is in de maanden mei t/m oktober op zaterdag en zondag te bezichtigen van 13.00 tot 17.00 uur. Op vertoon van uw toegangskaartje van Landgoed Verhildersum is de toegang gratis.

Onze leden
Cursus snoeien

Cursus snoeien fruitbomen


Voor wie kennis wil maken met het snoeien van hoogstam fruitbomen of kennis op wil frissen, is er een cursus op Landgoed Verhildersum op zaterdag 17 maart 2018.

Pomoloog Harry van der Laan bespreekt de beginselen van het snoeien, waarna het in de praktijk wordt geoefend.

Cursusduur: 9:00 tot 16:00 uur.

Kosten € 25,- (lunch inbegrepen).

Aanmelden op e-mailadres: info@verhildersum.nl

NLdoet

'Samen het Landgoed laten stralen'


9 maart 2018 NLdoet

Verhildersum nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Verhildersum verdient na het winterseizoen een schoonmaakbeurt. Van binnen en buiten moet het landgoed weer worden opgefrist.  Het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak.

Vele handen maken licht werk. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het vrijwilligerswerk op Landgoed Verhildersum.
Ook voor de voorbereiding van de gezamenlijke lunch hebben we ondersteuning nodig.
 
Het resultaat is een stralend Landgoed dat er na 9 maart weer prachtig bij ligt.
Aan het eind van deze dag gaan wij met een voldaan gevoel naar huis. Om later nog eens terug te komen om te genieten van het resultaat.
 
Verzamelen bij de Museumboerderij waar de koffie en thee klaar staat. We starten om 9 uur met het verdelen van de klussen. Later aansluiten is mogelijk.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook