Verhildersum_web_slider_01-1

Concert Vincent van Laar

Concert Vincent van Laar

Datum: 19 augustus 2017

Aanvangstijd: 17:00 uur

Vincent van Laar treedt veelvuldig op in binnen- en buitenland als organist, klavecinist en continuospeler. Naast zijn grootste passie, de muziek van J.S. Bach, gaat zijn voorliefde met name uit naar de werken van J.P. Sweelinck en het Noord-Duitse repertoire van de 17de en 18de eeuw.

Als continuospeler en solist is hij verbonden aan Concerto d’Amsterdam en The Northern Consort. Als gast treedt hij regelmatig op met Musica Amphion.

Vincent van Laar studeerde onder meer bij Nico van den Hooven, Harald Vogel, Glen Wilson en Bob van Asperen. In 1984 behaalde hij aan het Utrechts Conservatorium het diploma orgel UM, in 1988 behaalde hij aan het Koninklijk Conservatorium te ’s Gravenhage het diploma klavecimbel UM. Vincent van Laar werd prijswinnaar van orgelconcoursen in Zeerijp (1981), Toulouse (1983) en Alkmaar (1991). Hij verzorgde vele radio-opnamen.

De Stichting Hinszorgel Leens verkoopt de concertkaartjes: € 10,00 voor twee concerten. Een concert in de Museunboerderij en een concert in de Petruskerk te Leens.

Museumboerderij 17.00 uur en op het Hinsz-orgel in de Petruskerk 20.00 uur. Bezoekt men slechts één concert dan is de prijs ook €10,00.

Op verkochte concertkaartjes in de museumboerderij zet de SHOL een stempel. Op vertoon van gestempeld kaartje bij concert om 20.00 uur in Petruskerk is de toegang om 20 uur gratis.

E-mail - G.Alssema@verhildersum.nl

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook